Echipa noastră de coachi este formată din Laura, Cristina și Mădălina. Încântate de cunoștință!

Laura Dragomir

Coach (ACSTH-ICF)

Laura este unul dintre fondatorii „RUBICLE, training outside the cubicle”, ce reprezintă pentru ea „exprimarea vie a unei pasiuni pe o durată nedeterminată”.

Laura este un „Forrest gump spirit”, merge până la capăt pentru ceea ce își dorește de la viață și pune suflet în tot ce face.
A lucra cu oameni, pentru Laura este o bucurie și un privilegiu, pentru că activitatea aceasta este ACEA pasiune, pe care o va face până ajunge în baston :).
A livrat cursuri din 2008, către 1950 de cursanți, iar de anul trecut a pășit pe calea minunată a coaching-ului, instrumentul de dezvoltare personală cel mai puternic, pe care ea l-a cunoscut.
Persoanele care au lucrat cu ea în coaching au apreciat ascultarea atentă, prezența și oglindirea a ceea ce vede, aude, simte în relația de coaching.
 De-abia așteaptă să fie martora unor noi exporări de sine!

Cristina Velio

ACC Coach

Cristina Velio este coach (ACC) și povestitor pasionat, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul  ‘Learning & Development’.

Nu crede în rețete universale și își susține clienții în găsirea propriei căi către o viață personală și profesională împlinită. Consideră că rezultatele se obțin prin muncă dar și că tot ceea ce este real a fost mai întâi imaginat. Sesiunile de coaching se desfășoară în deplină acceptare, libertate și încredere și invită clientul să lucreze exact cum, când și cât doreste.  Mottoul după care se ghidează este “Be an encourager. The world has plenty of critics already” – Dave Willis.

Mădălina Cobăleanu

ACC Coach
Mădălina Cobăleanu este coach ACC.
 
În 4 ani de experiență în coaching feedbackul clienților mei m-a descris ca fiind o persoană deschisă, veselă și caldă, care creează un spațiu de acceptare și liberă exprimare, facilitează apariția unor perspective noi si însoțește o cunoaștere de sine autentică.
In Business sau Life Coaching îmi invit clienții să-și asculte vocea interioară și să fie deschiși la orice altceva ar putea fi adevărat pentru ei. Cred că fiecare dintre noi se află într-un anumit moment al drumului său spre a-și descoperi propriile noi căi de dezvoltare, drum ghidat de claritatea a ceea ce ne dorim și de convingerea că suntem cei mai potriviți și avem tot ce ne este necesar pentru a ajunge acolo.