Life seems cubicle? Take the RUBICLE!

Facem T-O-T pentru a fi alături de tine în procesul transformării!

Credem în ceea ce spunea A. Einstein „Cei care au privilegiul de a ști au datoria de a acționa.”

Viziune

Misiunea Transformării Nevoilor În Realizări Măsurabile Și Antrenării Explorării Zonei de dincolo de confort

Cum o implementăm?

Te invităm să citești mai multe. Viziunea noastră!

Valori

Valorile de bază: Încredere & Înțelegere Flexibilitate & Entuziasm Respect & Responsabilitate

Ce înseamnă pentru noi?

Te invităm să citești mai multe! Valorile noastre!

Echipa

Vă propunem să cunoașteți echipa RUBICLE!

Detalii echipa

The Team!

0
Cursanți mulțumiți
0
Ore de training livrate
0
Ore de dezvoltare cursuri

Hai să ne cunoaștem!

Florian Vasile

People Challenger
Explorator de temperamente
Public Speaker

Florian este de formație economist, însă și-a descoperit pasiunea pentru vorbitul în public în urmă cu 6 ani, la un eveniment intern organizat de compania unde lucra pe atunci.

Ce l-a atras în zona aceasta a comunicării?

”Mai multe lucruri”, mărturisește cu voiciune în glas, în timp ce chipul i se luminează: ”În primul rând, faptul că acolo, pe scenă, parcă devii un alt om.

Mai multe despre Florian

Laura Dragomir

Managing Partner
Coach – Trainer – Public speaker
„Forrest gump” spirit

Laura este unul dintre fondatorii RUBICLE, ce reprezintă pentru ea „exprimarea vie a unei pasiuni pe o durată nedeterminată”.

Are o experiență de aproape 9 ani în domeniul bancar. A susținut din 2008 sesiuni de training, evenimente tip teambuilding respectiv workshop-uri către 2090 cursanți, în domeniile soft skills. A lucra cu oameni, pentru Laura este o bucurie și un privilegiu, pentru că activitatea aceasta este ACEA pasiune, pe care o va face până ajunge în baston 🙂.
After the cubicle comes the RUBICLE!

Mai multe despre Laura

Cristina Velio

ACC Coach
Trainer

Cristina Velio este coach (ACC) și povestitor pasionat, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul  ‘Learning & Development’.

Nu crede în rețete universale și își susține clienții în găsirea propriei căi către o viață personală și profesională împlinită. Consideră că rezultatele se obțin prin muncă dar și că tot ceea ce este real a fost mai întâi imaginat. Sesiunile de coaching se desfășoară în deplină acceptare, libertate și încredere și invită clientul să lucreze exact cum, când și cât doreste.  Mottoul după care se ghidează este “Be an encourager. The world has plenty of critics already” – Dave Willis.

Mădălina Cobăleanu

ACC Coach
Trainer
Mădălina Cobăleanu este coach ACC.
 
În 4 ani de experiență în coaching feedbackul clienților mei m-a descris ca fiind o persoană deschisă, veselă și caldă, care creează un spațiu de acceptare și liberă exprimare, facilitează apariția unor perspective noi si însoțește o cunoaștere de sine autentică.
In Business sau Life Coaching îmi invit clienții să-și asculte vocea interioară și să fie deschiși la orice altceva ar putea fi adevărat pentru ei. Cred că fiecare dintre noi se află într-un anumit moment al drumului său spre a-și descoperi propriile noi căi de dezvoltare, drum ghidat de claritatea a ceea ce ne dorim și de convingerea că suntem cei mai potriviți și avem tot ce ne este necesar pentru a ajunge acolo.

Mihaela Dumitru

Increases people
„Playfulness and discoverer” type
Trainer; Speaker; NLP Coach

Mihaela este Senior Trainer cu peste 20 de ani experiență în banking – atât  Network – Vânzări cât și  HR Training & Development. 

Este NLP Master & Practitioner – certificare IANLP, Trainer certificat CNFPA.  A livrat peste 750 de zile de training pentru app. 2300 participanti. Cu competențe și abilități specifice acumulate din anii pregătirii pentru o carieră în teatru, Mihaela dezvoltă și livrează atât programe tehnice – din aria sa de expertiză – dar mai ales programe soft skills atipice în care îmbină ineditul jocului actoricesc cu tehnicile de training.

Mai multe despre Mihaela

Îți suntem parteneri pentru dezvoltare

Prin training și teambuilding!

Suntem aici pentru tine!