Teambuilding-urile RUBICLE abordează echipa

A-L-T-F-E-L!

Dăruim 4 chei pentru trecerea de la simpli coechipieri la o E-C-H-I-P-Ă unită. Dacă vrei:

Punctul de start al celor 4 teambuilding-uri este sumarizat mai jos:

1. Teambuilding-ul „Expediția”. Corepunde primei etape de dezvoltare a echipelor, în care coechipierii încep a relaționa, fără a se cunoaște din trecut. Este ca și cum aceștia ar pleca într-o călătorie împreună și fiecare trebuie să-l descopere pe celălalt.

2. Teambuilding-ulCiocnire pentru unire„. Corespunde celei de-a doua etape de dezvoltare a echipelor, în  care coechipierii comunică mai mult, își cunosc personalitatea și încep discuțiile mai aprinse. Acum se descoperă ca un „tot”,  ajung să-și depășească barierelor personale, îndrăznind să facă glume pe seama slăbiciunilor celorlalți și implicit apar conflictele.

3. Teambuilding-ulTotul pentru unul și unul pentru toți„. Corespunde celei de-a treia etape de dezvoltare a echipelor, în care, odată cu depășirea barierelor și soluționarea conflictelor apare apropierea.

4. Teambuilding-ul „Together is fun„. Corespunde celei de-a patra etape de dezvoltare a echipelor, în care, dupa câștigarea coeziunii, membrii echipei se simt bine împreună și au un scop comun, spre acela îndreaptându-și eforturile.