Viziunea RUBICLE

MT NÎRM Ș AEZC = misiunea noastră este aceea de a  transforma nevoile clienților noștri în realizări frumoase, măsurabile și de a-i antrena să-și exploreze zona din afara ariei de confort.

Îți punem la dispoziție experiența noastră și tot ce am clădit pe aceasta, ca și tu și membrii echipei tale să explorați ce este dincolo de propriul cub, potențialul fiecăruia!
Poate consideri că nu trăiești într-un “cub” tu sau echipa ta. Dar noi te întrebăm: oare obișnuințele, mentalitățile, fricile și temerile noastre, nu ajung să ne traseze bariere atât la interior, cât și la exterior, exilându-ne, nu de puține ori, în “cubul nostru?” Ne-am bucura mult să ne răspunzi cu un „NU” mare și răspicat, ba mai mult să ne spui că ți se intâmplă contrariul:  tu și echipa ta comunicați eficient într-un spațiu „deschis”, unde nu sunt bariere și totul merge perfect, indiferent că este vorba despre: comunicare, negociere, managementul timpului și stresului, organizarea și lucrul în echipă.
Dacă simți că întâmpini bariere înseamnă că ai nevoie de soluții eficiente, care să te ajute să faci lucrurile să meargă conform așteptărilor! Te invităm să consulți paginile dedicate zonei tale de interes: cursuri, teambuilding. Oferim și cursuri personalizate pe nevoile tale, în acest sens ne poți contacta aici.
Te invităm într-o călătorie inedită către tranformarea „cubului” personal într-un orizont al cunoașterii și creșteriii personale și profesionale!
Îți dorim să ai o zi minunată!
Partenerul tău de încredere RUBICLE!

Ce, cum și de ce?

Oferim cursuri ce abordează învățarea dintr-un alt unghi, astfel încât rezultatul obținut să concorde cu nevoile și așteptările tale. Abordăm diferit învățarea pentru a creiona un plan de acțiune personalizat.

Pentru că te vom asculta și îți vom înțelege nevoile, ne vom bucura de rezultate împreună, vom organiza sesiuni de follow-up pentru ca planul de acțiune să aibe succes și să rămânem parteneri pentru dezvoltare.

Secretul constă în puterea formulei MT NÎRM Ș AEZC, care este și misiunea noastră, aceea de a  transforma nevoile clienților noștri în realizări frumoase, măsurabile și de a-i antrena să-și exploreze zona din afara ariei de confort. Viziunea noastra este aici!

Serviciile noastre

Training
Teambuilding
Coaching

Cunoaște-ne echipa

Florian Vasile

People Challenger
Explorator de temperamente
Public Speaker

Florian este de formație economist, însă și-a descoperit pasiunea pentru vorbitul în public în urmă cu 6 ani, la un eveniment intern organizat de compania unde lucra pe atunci.

Ce l-a atras în zona aceasta a comunicării?

”Mai multe lucruri”, mărturisește cu voiciune în glas, în timp ce chipul i se luminează: ”În primul rând, faptul că acolo, pe scenă, parcă devii un alt om.

Mai multe despre Florian

Laura Dragomir

Managing Partner
Coach – Trainer – Public speaker
„Forrest gump” spirit

Laura este unul dintre fondatorii RUBICLE, ce reprezintă pentru ea „exprimarea vie a unei pasiuni pe o durată nedeterminată”

Are o experiență de aproape 9 ani în domeniul bancar. A susținut din 2008 sesiuni de training, evenimente tip teambuilding respectiv workshop-uri către 2090 cursanți, în domeniile soft skills.

A lucra cu oameni, pentru Laura este o bucurie și un privilegiu, pentru că activitatea aceasta este ACEA pasiune, pe care o va face până ajunge în baston 🙂
After the cubicle comes the RUBICLE!

Mai multe despre Laura

Cristina Velio

ACC Coach
Trainer

Cristina Velio este coach (ACC) și povestitor pasionat, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul  ‘Learning & Development’.

Nu crede în rețete universale și își susține clienții în găsirea propriei căi către o viață personală și profesională împlinită. Consideră că rezultatele se obțin prin muncă dar și că tot ceea ce este real a fost mai întâi imaginat. Sesiunile de coaching se desfășoară în deplină acceptare, libertate și încredere și invită clientul să lucreze exact cum, când și cât doreste.  Mottoul după care se ghidează este “Be an encourager. The world has plenty of critics already” – Dave Willis.

Mădălina Cobăleanu

ACC Coach
Trainer
Mădălina Cobăleanu este coach ACC.
 
În 4 ani de experiență în coaching feedbackul clienților mei m-a descris ca fiind o persoană deschisă, veselă și caldă, care creează un spațiu de acceptare și liberă exprimare, facilitează apariția unor perspective noi si însoțește o cunoaștere de sine autentică.
In Business sau Life Coaching îmi invit clienții să-și asculte vocea interioară și să fie deschiși la orice altceva ar putea fi adevărat pentru ei. Cred că fiecare dintre noi se află într-un anumit moment al drumului său spre a-și descoperi propriile noi căi de dezvoltare, drum ghidat de claritatea a ceea ce ne dorim și de convingerea că suntem cei mai potriviți și avem tot ce ne este necesar pentru a ajunge acolo.

Mihaela Dumitru

Increases people
„Playfulness and discoverer” type
Trainer; Speaker; NLP Coach

Mihaela este Senior Trainer cu peste 20 de ani experiență în banking – atât  Network – Vânzări cât și  HR Training & Development. 

Este NLP Master & Practitioner – certificare IANLP, Trainer certificat CNFPA.  A livrat peste 750 de zile de training pentru app. 2300 participanti. Cu competențe și abilități specifice acumulate din anii pregătirii pentru o carieră în teatru, Mihaela dezvoltă și livrează atât programe tehnice – din aria sa de expertiză – dar mai ales programe soft skills atipice în care îmbină ineditul jocului actoricesc cu tehnicile de training.

Mai multe despre Mihaela

Cursurile RUBICLE abordează învățarea A-L-T-F-E-L!

Noi nu înmânăm diplome pentru participare, ci dăruim chei, pentru ieșirea din propriul „cub”.

Dacă vrei să deschizi uși noi cu cheile RUBICLE este numai alegerea ta!