Ce oferim?

Cursuri ce abordează învățarea dintr-un alt unghi, astfel încât procesul ei să concorde cu nevoile și așteptările tale.

Adresându-ne adulților ne este evident faptul că fiecare a învățat și a acumulat foarte mult până în prezent și vă felicităm că, în continuare, explorați zona de dezvoltare personală! Având tot respectul pentru valoarea personală, venim să vă oferim suport pentru perfecționarea de care considerați că aveți nevoie.

Nu suntem demagogi să spunem că noi reinventăm roata sau că în câteva ore vă vom transforma, pentru că v-am jigni inteligența. Ceea ce vă garantăm este abordarea diferită a învățării, pentru a vă oferi în cel mai practic mod, adaptat stilului propriu de învățare, instrumente pentru a dezvolta abilitățile pe care le antrenăm în funcție de fiecare curs, astfel încât fiecare să simtă concret câștigul experienței și să plece acasă cu un plan personalizat.

Avem experiența și expertiza necesară pentru a dezvolta abilități din următoarele arii: comunicare, negociere, formarea de formatori, colectarea de creanțe, susținerea unei prezentări de succes, managementul timpului, gestionarea conflictelor, managementul stresului, interpretarea limbajului trupului  și dezoltarea echipei prin teambuilding.

Pentru a afla care sunt obiectivele, beneficiile, agenda, metodele abordate, planificări ale cursurilor și pentru a vă înscrie, vă rugam sa explorați cursul dorit, din meniul cubului fie din sau din meniul de mai jos. Dacă doriți alte informații nu ezitați să ne contactati ! De asemenea dacă nu este un curs de interes programat în următoarea perioada ne puteți solicita o ofertă, accesând butonul „Solicită ofertă” din meniul de mai sus.