Am fost întrebați ce este acela un cubicle, când am creeat evenimentul „Cheat the cubicle, run with Rubicle​ ” și ne-am propus să explicăm atât ca noțiune dar și printr-un video ce este acela un cubicle.
Pe scurt cubicle-ul reprezintă un birou parțial închis, așa cum se vede în poza din mijloc de sus, separat de birourile alăturate de paravane care au în general 1.5-1.8 metri înălțime. Scopul lui este să izoleze birourile prin diminuarea zgomotului apărut într-un unui spațiu de tipul “open space” astfel încât persoanele să se poată concentra mai bine, diminuând numărul distragerilor și oferind un spațiu privat. Acest tip de birou a fost creeat de către designeru-ul Robert Propst si lansat ca șî concept în 1967 sub numele de “Action Office II”.
Am lucrat în astfel de birouri și oricâț de bine intenționată a fost crearea lor, menținerea lor înseamna diminuarea relaționării pentru că produc izolare și impun bariere suplimentare.

Ce înseamnă cubicle:

Îți dorim o zi minunată! Partenerul tău de încredere RUBICLE!

Mergând mai departe am observat faptul că obișnuințele, mentalitățile, fricile, temerile, ajung să ne traseze la fiecare propriile bariere față de cei din jurul nostru dar și față de interiorul nostru, exilându-ne, nu de puține ori, în “cubicle-ul nostru virtual”, în puternica noastră zonă de confort.

Din acel moment misiunea noastră a fost să transformăm nevoile clienților noștrii în realizări măsurabile și a-i antrena să-și exploreze zona din afara ariei de confort. Îți punem la dispoziție experiența noastră și tot ce am clădit pe aceasta, ca și tu și membrii echipei tale să explorați ce este dincolo de propriul cubicle, fie el fizic sau virtual și anume potențialul fiecăruia.
Dacă simți că întâmpini bariere înseamnă că ai nevoie de soluții eficiente, care să te ajute să faci lucrurile să meargă conform așteptărilor! Te invităm să consulți paginile din site dedicate zonei tale de interes: cursuri, teambuilding. Te invităm într-o călătorie inedită către tranformarea „cubului” personal într-un orizont al cunoașterii și creșteriii personale și profesionale!

Viziunea RUBICLE: