Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Înscrie-te aici la training!
Please wait...

Vrei să înveți cum să transformi stresul în factor propulsator? Hai la curs, dacă vrei să îndepărtezi efectele nocive ale stresului din prezent și să te bucuri de liniște și echilibru, practicând și celebra tehnică de relaxare – mindfulness (meditația).

Dacă vrei să spui „Adio!” stresului continuu, te invităm la o cură de ‘detoxifiere de stres’. Înscrie-te aici:

Înscrie-te aici la training!
Please wait...

Obiectiv general

Obiectivul nostru este să îți arătăm soluții practice la aceste probleme : stres dăunător, presiune, stres continuu.
Trainingul se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și optimizeze stilul de viață, precum și celor care doresc să eficientizeze anumite aspecte ale vieții personale, aspecte care au ca sursă principală „boala secolului – stresul”.

Agenda

Modul 1. Conștientizarea nivelului de stres din prezent.

A. Ce este stresul și cum se manifestă;

B. Stresori și tipuri de stres;

C. Efectele stresului.

Modul 2. Analiză stres 360 – Acceptarea schimbărilor din viața personală și profesională.

Modul 3. Stres control – De la strategii de gestionare a stresului la soluții concrete

A. Tehnici de relaxare & Practică de mindfulness ** cu psihoterapeut acreditat

B. Comunicarea asertivă & tehnici de feedback;

C. Metode de gestionare a stresului

Modul 4. Planul de acțiune personal, aplicat: De la furie și frustrare la liniște interioară și bucurie.

• Cum facem liniște și transformăm stresul dăunător în stres optim

• Beneficiile stresului optim

 

**Mindfulness/ meditatia este o stare mentala, un atribut al constiintei (capacitatea de a fi propriul observator, neutru si neimplicat).

Mindfulness/ meditatia este un antrenament al mintii. Functioneaza in primul rand prin intarirea capacitatii creierului de a se concentra, a se relaxa si a gestiona atentia. Implica dezvoltarea muschiului “atentiei” si cultivarea flexibilitatii mental – emotionale. Practica mindfulness este inspirata din practicile traditionale budiste si din metode preluate din art terapie.

Ce vom face în meditație:

• ne vom relaxa si vom detensiona corpul/ musculatura prin tehnici de relaxare;
• vom realiza o meditatie ghidata;
• vom lucra pe cognitii si pe credinte limitative cu scopul de a cunoaste procesele inconstiente care se deruleaza pe parcursul zilei si care ingreuneaza eficienta in viata de zi cu zi;
Rezultate meditație:
• reducerea nivelului de stres;
• îmbunătățirea concentrării și atenției, astfel încât participanții își pot canaliza resursele într-un mod eficient.

Beneficii curs:

Cursanții își vor dezvolta abilități și competențe astfel încât:
• Să stabilească strategii pentru controlarea stresului dăunător;
• Să identifice soluții pentru transformarea stresului dăunător în stres optim;
• Să experimenteze modalități de dobândire a liniștei;
• Să stabilească planul pentru optimizarea performanței, reușind să diminueze stresul;
• Să identifice sursele de stres din viața personală și profesională;
• Să practice comunicarea asertivă;
• Să învețe să aplice tehnici de relaxare în momente de presiune;
• Să experimenteze modalități de control, răspunzând fără nervi.

Atingem obiectivul anunțat pentru că acest curs este interactiv, partea practică reprezentând 70% din timpul alocat.

Detalii organizatorice & INVESTIȚIE:

– Durata: 8 ore, cu prezență obligatorie; Cursul începe la 9:00;

– Investiție personală: 229 Ron pentru plata făcută până pe 01.08.2017 în contul deschis la Banca Transilvania: RO62BTRLRONCRT0285079601, beneficiar DRAGOMIR ELENA LAURA PFA, CUI 31603575 și 249 RON prin efectuarea plății dupa 02.08, dar înainte de eveniment, ceea ce reprezintă 70% discount, față de costul

– Investiția personală include costul participării la eveniment și costul logisticii; Nu cuprinde costul pentru masa de prânz;
– Imediat după efectuarea plății este necesară confirmarea prezenței, transmitându-ne/confirmându-ne datele de contact la adresa office@rubicle.ro;  Confirmările se realizează și la telefon: 0762.096.666;

– Pentru înscriere te rugăm să transmiți un email la office@rubicle.ro care să conțină minim: Nume, Prenume, Numărul de telefon, domeniul de activitate și cursul dorit sau accesează butonul de mai jos:

Înscrie-te la training!
Please wait...

– Locație: Lt. Baican Ionescu nr 24, sector 2 , zona Iancului, Bucuresti (Punct de reper, mijloace de transport: cca 7 min de la metrou Piata Iancului)
– Se oferă diplomă de participare.

Pentru orice alte detalii, nu ezitați să ne contactați la: office@rubicle.ro sau la numărul de telefon 0762.096.666.

Cine este Rubicle:

Rubicle, creat în 2013, servește experiența de training pe tava nevoilor tale de dezvoltare, o gătește la foc potrivit, ca învățarea să pătrundă în interiorul tău, pentru a pleca cu un plan de acțiune personalizat. Furnizăm training personalizat, cursuri deschise și teambuilding-uri. Noi dăruim chei pentru ieșirea din propriul „cub”.
Misiunea RUBICLE este aceea de a transforma nevoile clienților în realizări frumoase, măsurabile și de a-i antrena să-și exploreze zona din afara ariei de confort (propriul cub) mergând spre potențialul fiecăruia.

Expertiză trainer:
Laura Elena Dragomir un “forrest gump spirit” este unul dintre fondatorii Rubicle, în prezent Managing Parter Rubicle, trainer, coach & public speaker. Pe durata a aprox. 9 ani, în companii multinaționale, a susținut peste 400 de sesiuni de training și teambuilding pentru mai mult de 1600 cursanți.
Portofoliu training-uri: Comunicare conștinentă, Colectare creanțe, Super trainer, Managementul Timpului, PC tools, Test your manager skills, Managementul Stresului și Body Language.

Expertiză psihoterapeut:
Ana Maria Mavru, al cărei citat preferat este “Singurul lucru constant în viață este schimbarea.” este psihoterapeut, fiind membru al Asociației de Psihoterapie Integrativă. Cca. 7 ani a practicat tehnicile de relaxare și meditațiile. Aceste instrumente au ajutat-o să-și testeze limitele și să conștientizeze constrângerile, fiind acum unelte de succes în viața de zi cu zi. În urma cu 4 ani a dat startul unui program de mindfulness adresat persoanelor care doresc să își crească satisfacția în viață și nu numai.
Portofoliul: Psihoterapeut Integrativ, competențe antreprenoriale în urma cursului de promovarea antreprenoriatului în industrii creative, facilitator ateliere de dezvoltare personală și constientizare corporala, facilitator ateliere de art terapie, formator ANC.

O zi excelentă!

Rubicle team

Comenteaza