Teambuilding-urile RUBICLE abordează echipa

A-L-T-F-E-L!

Dăruim 4 chei pentru trecerea de la simpli coechipieri la o E-C-H-I-P-Ă unită. Dacă vrei:

[fusion_portfolio layout=”grid-with-text” picture_size=”auto” boxed_text=”unboxed” columns=”2″ one_column_text_position=”below” column_spacing=”0″ number_posts=”4″ portfolio_title_display=”title” portfolio_text_alignment=”center” filters=”no” cat_slug=”teambuilding” pagination_type=”none” content_length=”excerpt” excerpt_length=”0″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ /]

Punctul de start al celor 4 teambuilding-uri este sumarizat mai jos:

1. Teambuilding-ul „Expediția”. Corepunde primei etape de dezvoltare a echipelor, în care coechipierii încep a relaționa, fără a se cunoaște din trecut. Este ca și cum aceștia ar pleca într-o călătorie împreună și fiecare trebuie să-l descopere pe celălalt.

2. Teambuilding-ulCiocnire pentru unire„. Corespunde celei de-a doua etape de dezvoltare a echipelor, în  care coechipierii comunică mai mult, își cunosc personalitatea și încep discuțiile mai aprinse. Acum se descoperă ca un „tot”,  ajung să-și depășească barierelor personale, îndrăznind să facă glume pe seama slăbiciunilor celorlalți și implicit apar conflictele.

3. Teambuilding-ulTotul pentru unul și unul pentru toți„. Corespunde celei de-a treia etape de dezvoltare a echipelor, în care, odată cu depășirea barierelor și soluționarea conflictelor apare apropierea.

4. Teambuilding-ul „Together is fun„. Corespunde celei de-a patra etape de dezvoltare a echipelor, în care, dupa câștigarea coeziunii, membrii echipei se simt bine împreună și au un scop comun, spre acela îndreaptându-și eforturile.